Večeras u Pridvorju “Plešemo za Ninu”!

Večeras u 20.30 sati u okviru inicijative “Zajedno za Ninu” u Pridvorju na igralištu pored škole organizira se folklorni program “Plešemo za Ninu”. Uz KUD “Stjepan Radić” nastupaju KUD “Čilip” i KUD “Vlaho Bukovac” – klapa Ragusavecchia.

Piše: Željko SAKIĆ

Inače, Nina Đivanović djevojka za čije liječenje i rehabilitaciju je ova inicijativa i pokrenuta, dugogodišnja je članica KUD-a “Stjepan Radić” domaćina večeri.

Osim folklora i klapske pjesme očekuju Vas i dodatni sadržaji. Nakon nastupa druženje će se nastaviti u predivnom ambijentu ispred škole. Stoga se pozivaju svi u Pridvorje, u što većem broju, da budu “Zajedno za Ninu”.

Dragi prijatelji,
naša Nina nalazi se u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji nakon prometne nezgode koja se u travnju 2019. godine dogodila u Konavlima.
Nakon hitne intervencije i operacije u Zagrebu Nina liječenje nastavlja u specijaliziranoj poliklinici, gdje joj predstoji fizikalna i robotska rehabilitacija.
Dugotrajna rehabilitacija i troškovi prilagodbe životnog prostora iziskuju znatna materijalna sredstva za što joj je potrebna pomoć šire zajednice.
Potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi, Nina želi nastaviti borbu za što uspješniji oporavak i što samostalniji život. 
Podržimo je da u ovome i ustraje! – Odbor inicijative “Zajedno za Ninu”

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook i instagram profilu “Zajedno za Ninu”.

Izvor/ Foto © Kerigma-Pia/ hrt