Talijanska diva Anna Oxa nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila

[adrotate group="1"]

Talijanska diva Anna Oxa, koju često nazivaju i ‘Glas i srce’ zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, 30. srpnja 2019.g., nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila, najavio je organizator Tvrđava kulture Šibenik.

Piše: Željko SAKIĆ

“Od prvih glazbenih koraka pod svjetlima pozornice Sanrema do danas ne prestaje plijeniti pažnju i oduševljavati publiku svojim koncertnim nastupima. U četiri desetljeća bogate karijere otpjevala je pjesme koje su prerasle u bezvremenske hitove, primjerice È tutto un attimo i Senza pietà”, ističe se u priopćenju.

Zadnjim albumima, navodi se, Anna Oxa se okrenula stvaranju orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima. “Glazbena kameleonka poznata je po zanimljivim i stiliziranim nastupima, a što je pripremila šibenskoj publici sutra će otkriti svi koji se nađu na tribinama najljepše jadranske pozornice”, poručio je organizator.

Uz poruku ‘prepustite se razornoj snazi vokala glazbene ikone’ pozvao je ljubitelje dobre glazbe da ih posjete.

“Svojim umijećem i karizmom Anna Oxa intrigira publiku od samih početaka karijere. Zaslugom unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije, često ju nazivaju ‘Glas i srce’, zaključeno je.

Izvor/ Foto © Kerigma-Pia/h/