Predstavljanje knjige Darka Gašparovića “U duhovno zagledan”

[adrotate group="1"]

Darka Gašparovića Riječani se sjećaju kao dramaturga, intendanta riječkog HNK Ivana pl. Zajca i profesora na riječkom Filozofskom fakultetu. Čitatelji Kršćanske obiteljske revije Kana sjećaju ga se i po kolumni što ju je pisao punih deset godina, od 2007. do 2017. godine.

Objavio: Željko SAKIĆ

ZAGREB – U utorak, 21. svibnja 2019. u 12 sati održat će se predstavljanje knjige U duhovno zagledan – Izbor kolumni objavljenih u Kršćanskoj obiteljskoj reviji Kana od 2007. do 2016., autora Darka Gašparovića.

Knjiga je opsežna: 345 stranica, 68 tekstova u šest poglavlja. Izabrao ih je sam autor, dodavši kolumnama iz Kane i poneki tekst objavljen u drugim revijama i časopisima, ako je tematski bio vezan uz osnovnu ideju izbora. 

Predstavljanje će se održati u Knjižnici HAZU-a na Strossmayerovom trgu 14, a sudjelovat će akademik Boris Senker, teatrologinja Željka Turčinović, prof. don Anton Šuljić; dramski umjetnici Alma Prica, Nina Violić, Rene Medvešek, Livio Badurina; glazbenici Tanja Ruždjak, Danijel Gašparović, Ljubomir Gašparović.

Izvor/ Foto © ika / Foto HRT