Predsjednik Napretka posjetio Glavnu podružnicu Mostar

U srijedu, 4. rujna, predsjednik HKD Napredak dr. sc. Nikola Čiča zajedno s Draganom Radić Poljo, šeficom Stručne službe HKD Napredak posjetio je Glavnu podružnicu Napretka u Mostaru.

S članovima Upravnog odbora Podružnice predvođenih predsjednikom Glavne podružnice Mostar Markom Romićem i dopredsjednikom Miroslavom Landekom razgovarao je o aktivnostima te budućim projektima Napretka u Mostaru.

Napretkova mostarska podružnica je u kratkom vremenu od obnove, organizirala nekoliko veoma uspješnih događaja te time obogatila kulturni život u Gradu na Neretvi.

Predsjednik Glavne podružnice Mostar Marko Romić napomenuo je kako su Božićni i Uskrsni koncert, tribina o kockanju, promocije knjige ali i tečaj crtanja i dizajna koji je uspješno okončan, izazvali veliku pozornost javnosti. Posebice je istaknuo novi mladi tim koji u okviru rada s Napretkom ima mogućnost pokazati kreativnost i znanje. Mostarska podružnica očekuje i pomoć Središnjice kako bi u budućnosti bili u mogućnosti realizirati što više planiranih događaja.

Predsjednik Čiča je pružio punu podršku u radu Upravnom odboru Podružnice i aktivnostima koje provodi i obećao pomoć Središnjice u realiziranju budućih projekata Napretka u Mostaru.