Ljeto na Gradini: Predstava ‘Kako misliš mene nema?!’ ovog vikenda stiže u Rijeku

Ovog vikenda, u nedjelju, 4. kolovoza na programu je izvrsna predstava s Filipom Juričićem i Amarom Bukvićem u glavnim ulogama.

Piše: Željko SAKIĆ

RIJEKA – Predstava autorice Ivice Boban u kojoj glavne uloge tumače Filip Juričić i Amar Bukvić donosi priču o dva prijatelja koji silno žele otići na more i pritom nailaze na brojne prepreke zbog čega se čini da se “cijeli svijet urotio protiv njih”.

Ulazeći u različite uloge, odnosno svojim fantastičnim transformacijama, glumci u predstavu unose dodatnu dinamiku, koja se uz brojne humoristične scene i primjese satire i groteske pretapa u izvrsnu dvosatnu predstavu koja izaziva salve smijeha! Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo.

Izvor/ Foto © Kerigma-Pia/ www.trsatskagradina.com/